Црно-белата слика на НЛО во облик на диск со купола на врвот е прикажана како лебди во преден план поставен на облачно небо во позадина.

Видете НЛО? Погоди ја таа жешка линија! 24 часа на ден!! 7 дена во неделата!!!

Јавете се на официјалната бесплатна телефонска линија ClickUFO.com во секое време, дење или ноќе, и оставете порака за говорна пошта за да го пријавите вашето забележано НЛО.

*Може да се наплатат трошоци. Со користење на телефонската линија на ClickUFO.com, се согласувате да дозволите да се објави транскрипт, во текстуален формат, од вашата снимена порака за говорна пошта и аудио датотека од вашата снимена порака за говорна пошта.

Кредит на сликата: iStockphoto

Видео кредит: iStockphoto | Уреди: ClickUFO

Добијте нова содржина доставена директно до вашето сандаче.