A është bota jonë, apo unëbotë?

Kur bëhet fjalë për UFO-t dhe Alienët, një nga pyetjet e shumta pa përgjigje është: Pse janë ata këtu në radhë të parë? Ka kaq shumë përgjigje të mundshme. Unë kam një sondazh në faqen kryesore tani që shtron këtë pyetje dhe liston disa, por jo të gjitha, nga arsyet e mundshme pse ata janë këtu. Dhe mos e merrni të shtrembëruar, ata janë këtu. Sigurohuni që të merrni pjesë në sondazh btw.

Programi i hibridizimit: Ndoshta ata kanë arritur një pengesë gjenetike që nuk mund të rregullohet pa një infuzion të materialit të ri gjenetik. Ose ndoshta ata përdorin hibridizimin si një mënyrë për të marrë ngadalë, por me siguri, kontrollin e një planeti dhe popullatës së tij.

Shkenca dhe Eksplorimi: Ndoshta ata janë duke eksploruar pjesën tonë të galaktikës dhe duke kataloguar atë që gjejnë.

Turizmi Alien: Mos fle me këtë. Mund të duket qesharake në fillim, por nëse e lini të përplaset në kokën tuaj për një minutë, në fakt fillon të ketë kuptim. A nuk udhëtojmë në distanca të gjata për të parë vendet ekzotike dhe florën dhe faunën ekzotike që banojnë në të? Po ne po.

Na turpëro për armët bërthamore dhe mjedisin: Thuhet se dy nga arsyet më të shpeshta të përmendura nga të huajt kur tundin gishtat ndaj nesh janë: bërthamat dhe mjedisi. Me sa duket, ata nuk gërmojnë trajtimin tonë kolektiv të asnjërit.

Ngritni atmosferën tonë dhe na prezantoni me fqinjin galaktiks: Nëse është e vërtetë, do të ishte një arsye shumë interesante që Aliens të ishin këtu. Pavarësisht se si mund të ndihet dikush për këtë si individ, a do të ishte e gjithë popullata jonë gati, e gatshme dhe e aftë për të përmirësuar atmosferën tonë dhe për të takuar fqinjët tanë galaktikë? Padyshim që do të kishte një përqindje të popullsisë që do të ishte apatike ndaj konceptit dhe të tjerë që do të ishin kundër të gjithë kësaj çështjeje. Si do ta pajtojmë çështjen në një mënyrë që respekton të gjitha të drejtat tona individuale?

Rikonceptimi përpara një pushtimi: Vetëm sepse alienët me sa duket kanë aftësinë: të udhëtojnë në distanca të mëdha, të lëvizin nëpër mure, të përdorin telepatinë, të "fikin" njerëzit e tjerë në një dhomë ndërsa rrëmbejnë personin që synojnë, të ndërtojnë anije kozmike që sfidojnë fizikën, të bllokojnë kujtimet tona, të mbjellin. kujtimet e rreme, të gjitha ndërkohë që janë të fshehta, nuk do të thotë se janë krijesa të lezetshme. Në fakt mund të tregojë pikërisht të kundërtën. Shpresojmë se ata janë krijesa të lezetshme. Megjithatë, me ndërveprimin relativisht të kufizuar që njerëzit dhe të huajt kanë pasur, unë do të thosha se juria është ende jashtë për çështjen e arsyes së tyre përfundimtare për të qenë këtu. Për të mos përmendur mundësinë e shumë llojeve të ndryshme të Alienëve që janë këtu, secili me motivet e veta. Po sikur të dalë se është një univers i egër? Një univers ku e vetmja mënyrë për të mbijetuar, e lëre më për të lulëzuar, është: pushtimi, pushtimi, shpëlarja, ringarkimi dhe përsëritja? Unë mbetem me kujdes optimist për të huajt dhe universin në përgjithësi. Por unë nuk jam budalla dhe do të përdor sistemin e testuar me kohë "beso por verifiko" me njerëzit, alienët, universin dhe gjithçka tjetër.

Ata jemi ne, por nga e ardhmja: Një mundësi e caktuar. Gjithashtu përshtatet mirë me teoritë e hibridizimit ose të turizmit të huaj.

Toka është planeti i tyre në shtëpi: Kjo ka filluar të rritet mbi mua, kohë e madhe. Pse? Sepse përputhet me shumë nga të dhënat ekzistuese që janë mbledhur gjatë viteve. Për shembull: Frekuenca e dukshme e shikimeve dhe rrëmbimeve të UFO-ve, tregon se prania e tyre këtu në Tokë do të ishte e një natyre të përhershme dhe jo kalimtare. Një arsye tjetër: Ata vazhdojnë të zhyten brenda dhe jashtë ujit. Pse? Ndoshta fundi i oqeanit është vendi më i sigurt për ta për të jetuar. Plus, afërsisht 60% e sipërfaqes së Tokës është e mbuluar nga uji, kështu që ka shumë dysheme të oqeanit në dispozicion të tyre.

Ata na krijuan: Të huajt mund të kenë qenë këtu për një kohë të gjatë. Ndoshta ata kanë qenë gjithmonë këtu. Është e mundur, madje e mundshme, që ata jo vetëm që kanë qenë këtu më gjatë se ne, por që ata në fakt na kanë krijuar. Në atë rast, a do të ishte bota jonë apo e tyre botë?

Pyetje e mirë ah?

Eric Hemstreet • 25 gusht 2022

Merrni përmbajtje të re të dorëzuar direkt në kutinë tuaj.